Smartphone/Tablet –  Wat kan ik ermee ?

Informatiebijeenkomst op  woensdag 15 december, aanvang 14:30 uur in Trefpunt Senioren, Molenveste 144 (tegenover de Molen).

Heb je wel eens moeite met het instellen van je telefoon? Of zie je er soms helemaal vanaf om een nieuw apparaat te proberen dat het allemaal makkelijker moet maken?

In oktober is al een bijeenkomst gehouden. Het aantal deelnemers was klein maar de mensen gaven aan prima geïnformeerd te worden over allerlei zaken die voor hen goed bruikbaar zijn. Ook werden degenen die iets op hun telefoon veranderd wilden hebben of die hun tablet anders wilden instellen ter plekke geholpen.

Op 15 december organiseert de SeniorenRaadBest samen met Seniorweb opnieuw een gezellige bijeenkomst, nu in ons Senioren Trefpunt waar je van harte welkom bent. Bij een kopje koffie of thee krijg je uitleg over allerlei handige elektronische hulpmiddelen en wordt getoond wat je ermee kan. Leuke handigheden met je telefoon, hoe maak ik eenvoudig mijn DigiD aan of hoe vind ik mijn auto terug op de parkeerplaats. Ook is er weer ruim gelegenheid om vragen te stellen en geholpen te worden met probleempjes die je met apparaten hebt.

 Voor toegang tot de bijeenkomst is een QR-code (app of op papier), vaccinatiebewijs voor 2 vaccinaties of een geldige toegangstest met identiteitsbewijs vereist. Voor informatie of aanmelden, bel Cor van den Bosch 06 50638128.