KerstProms 2023 op zaterdag 16 december 

Benefietconcert in de kazerne van Oirschot

Vier samenwerkende seniorenorganisaties KBO Best, KBO Oirschot, PVGE Best en SeniorenRaadBest zetten zich ook dit jaar weer graag en solidair in voor drie goede doelen. Deze keer zijn dat de Stichtingen ViVaVakantieUitjes, SamenspraakBest en Leergeld Best e.o. Dit concert wordt gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht i.h.b. het Facilitair Bedrijf Defensie 13 Lichte Brigade. Voor u zullen dan optreden de Regimentsfanfare “Garde Grenadiers en Jagers” onder de muzikale leiding van kapitein Christian Ansink en met als zangeres de veelzijdige Julia Schutten. 

Vernieuwend, veelzijdig, ambitieus en met garantie voor een constant hoog niveau, dat is de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’. Hoewel de naam anders doet vermoeden is de Garde Grenadiers en Jagers geen fanfare of brassband, maar combineert zij koperensemble met slagwerk. Zij brengen een divers programma waarin naast bekende kerstnummers ook andere nummers gebracht zullen worden die jong en oud zullen aanspreken, bijgestaan door  Julia Schutten  een veelzijdige vocaliste,.  Zij stond in 2020 op het grote Eurovisie podium als stand-in van de Franse Barbara Pravi, en bouwt momenteel aan haar carrière als artieste met haar eigen nummers. Zie flyer

De Koninklijke Landmacht stelt het orkest en de prachtige bioscoopzaal weer gratis ter beschikking  waarmee ze inhoud geeft aan een goede band met burgers in de omgeving van de basis.

Kaartjes voor dit concert kunnen alleen online gekocht worden en wel op het adres: Kaartverkoop

Een 1e rang ticket kost € 22,50 en een 2e rang ticket € 17,50 inclusief consumptie

In verband met de veiligheidsmaatregelen voor de kazerne worden er bij het aankoopproces wat extra gegevens gevraagd en dat gaat als volgt.

  • Bestel één of meer tickets, 1e en of 2e rang door de plaatsen te kiezen in het stoelenplan
  • Betaal, bijvoorbeeld via iDeal.
  • U krijgt nu een email met het verzoek om voor ieder ticket enige informatie te verstrekken. In die email staat een link die u bij een webpagina van Ticketview brengt met per ticket invulvelden voor voornaam, achternaam, geboortedatum en -plaats, identiteitsdocument type en nummer.
  • Nadat deze gegevens correct zijn ingevuld en opgeslagen ontvangt u een email met de tickets die u kunt uitprinten.

Denkt u eraan dat u voor toegang tot het kazerneterrein naast uw toegangsbewijs ook dat identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

Bedenk ook dat u dit persoonlijke toegangsbewijs niet zomaar aan iemand anders door kan geven. Mocht u dit toch willen doen, dan kan dat alleen na afstemming met de organisatie  uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het concert en bij  voorkeur via email:  KerstProms@gmail.com  Eventueel per app of  telefonisch naar 06-22904310

Voor mensen met een mobiele beperking en begeleiders zijn speciale plaatsen gereserveerd. Daarover kunt u contact opnemen via genoemd emailadres.

De kaartverkoop eindigt op woensdag 13 december.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 18.30 uur) en duurt inclusief pauze tot 21.45 uur. In de pauze wordt u gratis koffie of thee aangeboden door de legerbasis. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen in de Rhinobar waar uw ticket recht geeft op een gratis consumptie.