KerstProms 2022

Kijkt u ook uit naar een mooie Kersttijd? Met een prachtig Kerstconcert?
Op zaterdag 17 december kunt u dit jaar weer naar een KerstProms in de mooie concertzaal op de kazerne van Oirschot. Het is op initiatief van PVGE-Best, KBO-Best en SeniorenRaadBest, gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht i.h.b. het Facilitair bedrijf Oirschot en 13 Lichte Brigade.
Op deze avond komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine met 53 topmusici spelen en met Dennis van Aarssen als bijzondere solist. De kapel o.l.v. Rob Horsting heeft een bijzonder hoog niveau. Zij schakelen moeiteloos over van klassieke meesterwerken naar een spetterend show- en bigband repertoire. Solist Dennis van Aarssen, bekend als winnaar van ‘The Voice of Holland’ in 2019, zingt vooral jazz en Nederlandstalige muziek.
De Marinierskapel met solist garanderen een programma dat jong en oud zal aanspreken. KerstProms flyer

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en duurt tot 22.00 uur. In de pauze krijgt u gratis koffie/ thee aangeboden. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen.
De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het project GezondBest Samen Fit, voor het houden van workshops voor scholen en 55-plussers, gericht op positieve gezondheid.

foto Freke van der Esch                 

Hoe komt u aan kaartjes?
Kaartjes voor dit concert kunt u alleen online kopen en wel via het adres

ticketview.nl/shop/seniorenverenigingpvgebest

Een 1e rang kaartje kost € 20, een 2e rang kaartje € 15. De kaartverkoop is vanaf 17 oktober t/m 14 december. Omdat er voor de kazerne verscherpte veiligheidsmaatregelen gelden, moet u op uw bestelling, naast uw emailadres, ook uw geboortedatum en -plaats, voornaam (zoals in ID), achternaam en het nummer van uw identiteitsdocument (id.kaart/paspoort/rijbewijs) opgeven. Let op: u kunt uw ticket niet doorgeven aan iemand anders, tenzij u  dat uiterlijk 48 uur vóór de voorstelling meldt, bij voorkeur via email kerstproms.2022@gmail.com, eventueel via tel: 06 19422000

 U krijgt het bestelde ticket via email toegestuurd om zelf uit te printen. Vergeet op de dag van het concert niet om naast het ticket ook het opgegeven identiteitsbewijs mee te nemen. Voor mensen met een mobiele beperking en hun begeleider zijn speciale plaatsen gereserveerd. Meld dat wel van tevoren via bovengenoemd email-adres.
Hebt u vervoer nodig? Meld dat dan ook via hetzelfde emailadres. Er zal dan gezocht worden naar iemand met wie u kunt meerijden. Mensen die met het online bestellen en het uitprinten van het ticket graag hulp krijgen kunnen zich melden bij het Senioren Trefpunt op een dinsdagmiddag van 8 november tot 6 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur.